Opstaan na een tegenslag

Soms zit het mee, soms zit het tegen en soms brand je volledige productie af. Het overkwam familiebedrijf Bedaffair, alumni van GO!-NH. Maar waar een deur dicht gaat, gaat een andere open, aldus Marjolein Vaders, CEO en Co-founder van Bedaffair.

Het was al lang een droom om de productie weer in eigen beheer te nemen. Dit zou de mogelijkheid bieden om, naast de ambachtelijke productie, een volledige circulaire natuurlijke matrasketen op te zetten. Want hoewel het aanbod van natuurlijke matrassen groeit, is het in Nederland niet mogelijk om deze matrassen te recyclen. Bedaffair heeft deze kennis wel in huis. En nu ze de productie weer opnieuw moeten opbouwen, waarom zouden ze het dan niet in één keer goed doen en maximale impact maken?

Maar hoe begin je aan zo een ambitieus project terwijl je net in een crisis bent beland? Het vereist doorzettingsvermogen en veerkracht. Van dit eerste lijken Arend en Marjolein Vaders genoeg te hebben. Voor het tweede is het fijn om een sterk netwerk te hebben waar

je op terug kan vallen in tijden van nood. Toen het nieuws de GO!-NH alumni bereikte, bood iedereen al snel hulp aan om de mede GO!-NH’ers hier doorheen te krijgen.

De eerste alumni is al langs geweest met de tools om een projectplan te ontwikkelen waarmee zij uit de as zullen verrijzen. Maar ook jullie expertise is welkom. Bedaffair heeft tot nog toe alles opgebouwd zonder lening, krediet of funding, maar dit herstel plan vereist een nieuwe vorm van financial engineering. Wie kan hen in deze crisis helpen een financiële roadmap op te zetten naar een nieuwe toekomst? Ook wordt er een nieuwe locatie gezocht waar deze nieuwe productieketen kan worden opgebouwd. Je kan Marjolein Vaders bereiken op marjolein@bedaffair.nl.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *