De GO!-NH Accelerator versnelt MKB-bedrijven en startups. Nieuw denken, nieuwe vaardigheden en nieuwe partners zijn vereist. Het eerste programma draait om duurzame mobiliteit en is voor startups, innovatieve MKB-bedrijven, grote organisaties en instellingen. GO!-NH brengt alle relevante partijen bij elkaar om dit ecosysteem van duurzame innovaties te activeren, te verbinden en te laten groeien.

In een programma van 3 maanden ga je van idee tot een bedrijf dat klaar is om met innovatieve oplossingen de markt te bestormen. Met trainingen, tools en professionele ondersteuning van experts uit de praktijk ontwikkel je je bedrijf in een beschermde omgeving. Hiermee maak je in enkele maanden stappen die je normaal gesproken in een jaar maakt. GO!-NH is een samenwerking tussen de provincie Noord-Holland en Innomics.

Accelerator Duurzame Mobiliteit

Meld je aan!

Ben je een MKB-bedrijf, startup of studenten- en corporate innovatieteam met een oplossing binnen het domein van duurzame mobiliteit? Meld je dan uiterlijk 14 februari 2018 aan!

 > Meer informatie en aanmelden

Kick-off bijeenkomsten GO!-NH

Kom langs tijdens de GO!-NH Introbijeenkomsten op verschillende locaties in Noord-Holland en leer op een interactieve manier wat GO!-NH voor je kan betekenen.

Op 19 december trappen we af op het provinciehuis in Haarlem. Van 16.00 – 18.00 uur ervaar je het programma en hoor je van anderen wat voorgaande programma’s hen gebracht hebben.

Programma

Start eerste ronde: 21 november 2017
Layer 6
GO!-NH Inschrijving Challenge en Pre-selectie: 21 november 2017

MKB-bedrijven, startups, studenten- en corporate innovatieteams zijn uitgenodigd om hun innovatieve idee in te sturen. Uiterlijk 14 januari 2018 om 23:59 uur moet jouw aanmelding binnen zijn. Een selectie wordt uitgenodigd voor de selectie dagen.

Inschrijving gesloten: 14 februari 2018
Layer 1
Selectie dagen: 7 t/m 9 maart 2018

De beste 20 teams worden uitgenodigd voor een driedaagse intensieve innovatiebootcamp, waarin je werkt aan het idee of de specifieke uitdaging. De waarde propositie wordt ontwikkelt met behulp van Lean Startup, Agile, Customer Development en Business Modelling. Aan het einde van de driedaagse presenteer je het idee aan een jury en vindt de finale selectie plaats.

Layer 4
GO!-NH Accelerator: maart t/m juni 2018

De 10 winnende teams starten met een 4-daagse bootcamp (ontwikkeling mind-, skill- en toolset). Tijdens de Accelerator krijgen de teams ondersteuning van coaches en mentoren en doorlopen een intensief programma van workshops en deep-dives om het oorspronkelijke idee te kunnen uitwerken, te leren hoe je kunt experimenteren en het product of de dienst op een iteratieve wijze te ontwikkelen, bouwen en in de markt te valideren. De workshops worden op aansprekende locaties georganiseerd zodat je direct in contact komt met belangrijke stakeholders, potentiële partners en launching customers.

Layer 2
GO!-NH Demo Day: 14 juni 2018

Tijdens demo day presenteren de teams hun propositie en overtuigen hun investeerders, partners en launching customers. DemoDay biedt daarnaast de mogelijkheid om successen en learnings te delen en experts te spreken ter voorbereiding op verdere groei en opschalen.

Layer 5
GO!-NH Alumni-programma: na 14 juni 2018

Alle deelnemende startups en innovatieteams komen na DemoDay in het Alumni-programma. Op regelmatige basis worden meet-ups en events georganiseerd. Het Alumni-programma heeft ten doel om deze groep van transitiemakers groter, hechter en sterker te maken. Zodoende wordt het ecosysteem opgebouwd, uitgebreid en verder geactiveerd.

Accelerator circulaire economie 2018

Deze Challenge en Accelerator opent in mei 2018. Meer informatie over het programma volgt. Bij interesse contacteer Sofie Blom: s.blom@innomics.nl