Doe mee met de GO!-NH Challenge en Accelerator

De GO!-NH Accelerator circulaire economie 2018 versnelt startups, innovatieve MKB-bedrijven, grote organisaties en instellingen. In een programma van drie maanden gaan in totaal 10 startups en innovatie teams van grote organisaties van idee tot een bedrijf dat klaar is om met innovatieve oplossingen de markt te bestormen. GO!-NH is een samenwerking tussen de provincie Noord-Holland en Innomics.

Het Acceleratorprogramma stelt startups, innovatieve MKB-bedrijven en innovatieteams van grote organisaties in staat om in korte tijd ideeën om te zetten naar nieuwe business modellen en versnelling te geven in customer- en product development om zo de time to market te verkorten. Met trainingen, tools en professionele ondersteuning van experts ontwikkel je jouw bedrijf.

Doe mee met de Challenge Haarlemmermeer 2018
Daarnaast is in samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer en haar partners de regionale challenge georganiseerd. Haarlemmermeer heeft een Innovation Challenge gericht op Energie en Ruimte om innovaties en oplossingen (verder) te ontwikkelen om deze regio energieleverend te maken.